Dobrodošli

Kohersen set kuhinjskih pripomočkov oziroma set kuhinjskih posod je nujno potreben za kuhanje v vsaki sodobni kuhinji. Edinstvena zbirka Kohersen je luksuzna zaradi najvišje kakovosti poliranega, nerjavečega jekla iz kroma in niklja. Njegova oblika zagotavlja maksimalno porazdelitev toplote na jed, hkrati pa ohranja vitamine, minerale in naravno hranilno vrednost hrane med kuhanjem.

Učinek hitrega kuhanja je mogoč zaradi vodne pare katero ustvari tesnilo, ki se nahaja med posodo in vrhom ter povzroča nadtlak v posodi. Acuthermic, kompaktno dno deluje kot akumulator - shranjuje toploto in oskrbuje jed, da se enakomerno skuha.

Vredno je imeti set ekskluzivnih in sodobnih kuhinjskih posod Kohersen. Vaše življenje se bo izboljšalo, prihranili boste čas, energijo in denar. V zahvalo kuhanju brez uporabe maščob, lahko jemo zdravo in jedi ohranimo okus, vitamine ter minerale.

Vsak set kuhinjskih posod ima potrdilo o poreklu in pristnosti, kot tudi doživljenjsko garancijo.

Guarantee

*Za države EU je najvišji dovoljen rok garancije, 30 let. ZDA, Kanada, Avstralija, nudijo 25 letno, doživljensko garancijo KOHERSEN.